Jēkabpilī mājinieki finālā netiek

18.08.2014

Jēkabpili par savu pusfināla vietu bija izvēlējušies jaunieši no Jelgavas, Rīgas, Madonas, Preiļiem, Krāslavas, Gulbenes, Rēzeknes, Balviem un Viļāniem, kā arī citām Latvijas pilsētām. Astoņi labākie ieguva tiesības startēt lielajā finālā Rīgā. Diemžēl viņu vidū netika neviens jēkabpilietis.
Atšķirībā no Valmieras un Ventspils posmiem, šoreiz visi astoņi finālisti ir puiši. Abas drosmīgās meitenes Sabīne Aizupiete un Alma Anna Ūbele palika ārpus pirmā astotnieka.
Trīs dalībnieka kartes uz Red Bull Kart Fight Latvijas atlases sacensībām ieguva ātrākie kartinga braucēji – jelgavnieks Ralfs Mellups, Mārcis Kuļijevs no Aknīstes un Kristaps Mežatučs no Viļāniem.
Taču visu uzdevumu summā labākais rezultāts Reinim Gudonim no Bauskas, otrais Mežatučs, trešais rīdzinieks Kārlis Eriņš.
Jēkabpils posmā finālam kvalificējušies:
1. Reinis Gudonis (Bauska)
2. Kristaps Mežatučs (Viļāni)
3. Kārlis Eriņš (Rīga)
4. Robins Jānis Lellis (Valmiera)
5. Niks Kanders (Gulbene)
6. Ralfs Mellups (Jelgava)
7. Roberts Straupenieks (Rīga)
8. Emīls Ronalds Puzo (Krāslava)
Nākamais pusfināls 28. septembrī Rīgā. Uz to vēl var pieteikties šeit!
Vairāk bilžu no Jēkabpils pusfināla – sadaļā GALERIJA
Konkurss “Gada jaunais autovadītājs 2014″ tiek finansēts no OCTA prēmijām, to organizē Ceļu satiksmes drošības direkcija un Aģentūra Zebra. Automašīnas nodrošina Amserv Motors, kartingus Sporta komplekss 333, ugunsdzēsības aprīkojumu un apmācības FN Serviss, balvas no XSports, Red Bull un GEKA.